Diensten | Winkel & Buis makelaars en taxateurs in Egmond aan Zee
Optimaal verkopen

Verkoopplan op maat

Optimaal verkopen betekent dat we achteraf zeker weten dat we het niet beter hadden kunnen doen. Concreet: Een optimale verkoopprijs, geen ‘gedoe’ achteraf.

Hoewel het lijkt alsof woningen zichzelf verkopen, vereist dit een gedegen voorbereiding en een duidelijk en doordacht plan van aanpak; het Winkel & Buis verkoopplan op maat.

Contact opnemen
Diensten | Winkel & Buis makelaars en taxateurs in Egmond aan Zee
Werkwijze

Stap voor stap verkopen

Het Winkel & Buis verkoopplan doorloopt altijd de volgende stappen:

01

Een goed begin

We beginnen met een kennismaking. Kennismaking met u én met de woning die u wilt verkopen. Wat zijn de omstandigheden? Wat zijn de sterke en minder sterke punten van de woning? En niet geheel onbelangrijk; wat zijn uw wensen? Vervolgens stellen wij met deze informatie het verkoopplan op. Uw Winkel & Buis verkoopplan op maat.

02

Verkoopplan op maat

In het verkoopplan leest u wat de maximale verkoopopbrengst kan zijn en hoe die behaald kan worden. We presenteren een doordachte strategie, gericht op de juiste doelgroepen. Met het verkoopplan ontvangt u ook onze offerte. Geen verborgen kosten, geen verrassingen achteraf.

03

Een huis verkoop-klaar

Onze stylistes zorgen voor de optimale presentatie van uw woning. Zij adviseren niet alleen, zij stylen daadwerkelijk uw huis met eigen accessoires en/of meubelen. Statistieken bewijzen dat met woningstyling de beste verkoopresultaten worden behaald. In één dag stylen en fotograferen wij uw woning.

04

In de schijnwerpers!

Na de gedegen voorbereiding, gaat het echte werk beginnen. Uw huis in de spotlights! Het verkoopplan wordt nu uitgerold. De bezichtigingen worden ingepland en gedaan door uw vaste makelaar (Marcel of Andreas). Zij houden u voortdurend op de hoogte, ook buiten kantoortijden.

05

Verkocht!

Zodra er overeenstemming is bereikt, zorgen wij voor zorgvuldige contractering. Alle zaken rond de overdracht worden door ons begeleid. Na het zetten van de laatste handtekeningen bij de notaris kijken we terug op een geslaagde verkoop. Een verkoop volgens plan!

Hier kunt u op rekenen

Waarom Winkel & Buis

 • Doordacht verkoopplan op maat.
 • Optimale voorbereiding, optimaal resultaat.
 • Perfecte presentatie, inclusief vastgoedstyling.
 • Altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren.
 • Eerlijke courtage, geen addertjes onder het gras.
Winkel & Buis makelaars en taxateurs in Egmond aan Zee
Verkoop indicatie

Kent u de prijs van uw huis?

Check nu online de verkoopwaarde van uw huis, of maak een vrijblijvende afspraak.

Nu aanvragen
Referenties

Klanten aan het woord

“Vanaf het eerste gesprek een zeer goede indruk en een schriftelijke samenvatting en programma voorstel. De uitvoering hebben wij april 2022 in opdracht gegeven met verkoopdatum 1.9.2022.
Dat is gelukt met een goede prijs zonder dat wij iets moesten doen en met perfekte communicatie.”

Kennedyboulevard 632, Egmond aan Zee Verkoop

Referenties

Klanten aan het woord

“Marcel Buis was onze makelaar en hij en zijn collega’s hebben heel professioneel de verkoop tot stand gebracht. Mede door Marcels kennis van de lokale markt werd een snelle verkoop gerealiseerd met een prima opbrengst. Ook de afhandeling van de verkoop en de nodige actie met betrekking tot de door de kopers gestelde voorwaarden was zeer professioneel.”

Julianastraat 25, Egmond aan Zee Verkoop

Referenties

Klanten aan het woord

“Winkel & Buis makelaars zijn lokaal zeer goed ingevoerd.

Voor een eerlijke courtage krijg je veel deskundigheid, volledige ontzorging, eerlijk advies en hele plezierige omgang.

En ook niet te vergeten de dames op kantoor, zij zorgen er ook voor dat achter de schermen alles (administratief) zeer soepel verloopt.

Zeer aan te bevelen makelaarskantoor!”

Tiggellaan 52, Egmond aan den Hoef Verkoop

Referenties

Klanten aan het woord

“Wij zijn uitermate tevreden over de samenwerking met Winkel en Buis makelaars bij de verkoop van onze recreatiewoning. Volledig open en transparant en geen onverwachte kleine lettertjes.

Goed advies om de verkoopwaarde te verhogen door wat voorbereidende zaken, en snel tot een goede waardebepaling en overeenkomst gekomen.

De goede kennis van de lokale markt heeft daar zeker aan bijgedragen. De verkoop van de woning is professioneel en bijzonder snel uitgevoerd.”

Driehuizerweg 8-306, Egmond aan den Hoef Verkoop

Kies voor Winkel & Buis

Optimaal verkoopresultaat

  Neem contact op

   Nieuwsbrief

   Gratis zoekopdracht

    Bezichtiging plannen

    Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op