Verkoopstyling | Winkel & Buis
Style2Sell

Verkoopstyling

Voor een optimale presentatie van uw woning

Verkoopstyling | Winkel & Buis
Style2sell

Winkel & Buis biedt inhouse styling

Bij de verkoop van een woning is het belangrijk dat uw woning optimaal wordt gepresenteerd. Schoon en opgeruimd uiteraard, maar ook neutraal en sfeervol. De stylistes van Winkel & Buis helpen u daarbij middels verkoopstyling. Zonodig nemen zij eigen accessoires mee om je woning neutraal en sfeervol af te stylen. Het is ook mogelijk om leegstaande woningen in een dag om te toveren tot een sfeervol geheel.

Woningen verkopen zich zelf toch wel in deze markt? Dat is gedeeltelijk waar, maar een goed gestylde woning zal altijd meer opbrengen. Dit blijkt ook uit onderzoek wat naar het effect van styling is gedaan. Styling draagt namelijk bij aan het inlevingsvermogen van potentiële kopers om de potentie van de woning te tonen. De meer-opbrengst is daarbij groter dan de kosten van de verkoopstyling, een goede investering dus. In de meeste gevallen is een vorm van verkoopstyling daarom ook altijd onderdeel van het Winkel & Buis verkoopplan.

De inhouse styling van Winkel & Buis wordt gedaan door onze gecertificeerde verkoopstylistes Nicole en Sonja. Zij vormen een professioneel team met veel ervaring en expertise. Daarnaast is Nicole onze vaste fotografe en Sonja één van onze office-managers.

Verkoopstyling | Winkel & Buis
Succesvol verkopen

Onze verkoopstyling inzetten?

Wilt u meer weten over onze verkoopstyling? Of wilt u onze stylistes inzetten voor de verkoopstyling van uw woning? Neem dan contact met ons op en wij vertellen er graag meer over!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

    Nieuwsbrief

    Gratis zoekopdracht

      Bezichtiging plannen

      Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op