Taxatie | Winkel & Buis makelaars en taxateurs
Gegarandeerd geaccepteerd door alle banken

Taxeren is ons vak

Taxatierapport binnen 24 uur

Taxatie | Winkel & Buis makelaars en taxateurs
Kennis van (onroerende) zaken

Taxatierapport, WOZ-waarde of verkoop-indicatie.

Bij het (over)sluiten van een hypotheek heeft u een officiële taxatie nodig. Dit taxatierapport dient een zogenaamd ‘gevalideerd’ rapport te zijn (ook wel NWWI rapport genoemd).
Uitsluitend gecertificeerde taxateurs zijn bevoegd een dergelijk rapport op te stellen. De makelaar-taxateurs van Winkel & Buis beschikken beide uiteraard over de vereiste papieren.

Ook voor andere doeleinden kan een taxatierapport noodzakelijk of bruikbaar zijn. Bijvoorbeeld bij echtscheiding of overlijden. Bij belastingzaken kunt u in de meeste gevallen de WOZ-waarde gebruiken.

Indien u overweegt om uw huis te gaan verkopen, is het laten opstellen van een taxatierapport niet nodig. Wel wilt u van te voren uiteraard weten wat u van de verkoop kunt verwachten. In dat geval spreken we van een verkoopindicatie. Een verkoopindicatie via Winkel & Buis is altijd gratis en vrijblijvend.

We komen bij u langs

Officieel taxatierapport

Voor het opstellen van een officiële taxatie maken we graag een afspraak. De inspectie van uw huis duurt ongeveer een uur. Het uitwerken van het rapport doen we op kantoor. Binnen 24 uur is het rapport gereed. De kosten hangen van de situatie af en bedragen ca. € 950,- inclusief doorbelaste kosten en BTW.

Afspraak maken

Neem contact op

    Nieuwsbrief

    Gratis zoekopdracht

      Bezichtiging plannen

      Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op