Diensten | Winkel & Buis makelaars en taxateurs in Egmond aan Zee
Vergroot uw kansen

Succesvolle aankoop

Met Winkel & Buis aan uw zijde, staat u sterker!

Aankoop van een huis | Aankoopmakelaar | Winkel & Buis makelaars en taxateurs in Egmond aan Zee
Kennis en ervaring doorslaggevend

Uw eigen aankoopmakelaar

Hoe vaak in uw leven koopt u een woning? Staan bij de aankoop van een woning grote of kleine belangen op het spel? Kent u het verschil tussen onzichtbare en verborgen gebreken? Heeft u bouwkundige kennis van zaken? Is de vraagprijs reëel? Moet u overbieden of juist niet? Daarnaast ook, welk bod is haalbaar op basis van een eventueel hypotheekadvies en de verwachte taxatie van de woning?

Bij de aankoop van een huis of appartement spelen nog velen andere vragen dan hierboven genoemd een rol. Juist daarom is het zo verstandig een eigen aankoopmakelaar in te schakelen. Een aankoopmakelaar die ‘gewapend’ met kennis en ervaring zich sterk maakt voor úw belang. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Contact opnemen
Aankoop van een huis | Aankoopmakelaar | Winkel & Buis makelaars en taxateurs in Egmond aan Zee
Stappenplan

Aankopen in 5 stappen

Bij het aankopen doorlopen we de volgende stappen:

01

zoeken

Het zoeken naar een geschikte woning doet u zelf. U weet immers het beste wat u wilt. U maakt een account aan op Funda en voert uw wensen in. Zodra er een geschikte woning op de markt is, ontvangt u daarvan bericht. Vervolgens maakt u een afspraak met de verkoop-makelaar.

02

bezoeken

Samen bezoeken we de woning. Kritisch nemen we het huis van onder tot boven onder de loep. Uw makelaar, Marcel of Andreas, heeft van te voren uitgebreid voorwerk gedaan. We focussen niet alleen op de woning zelf, maar ook op de omgeving. Buren, bestemmingsplan, bouwplannen in de buurt?

03

waarderen

Als u na de bezichtiging door wilt met het huis, bepalen we eerst de reële prijs voor de woning. Dit doen we door te vergelijken met woningen die kort geleden zijn verkocht. Uiteraard houden we rekening met marktontwikkelingen en verschillen tussen de woningen. Onze bevindingen bespreken we samen.

04

bieden/onderhandelen

Op basis van de reële prijs, gaan we een bod voorbereiden. Voor het doen van het bod, bespreken we eerst uw financieringsmogelijkheden. Het is belangrijk dit op de juiste wijze aan te geven bij de verkoop-makelaar. Misschien is ook een bouwkundige keuring noodzakelijk.

05

het papierwerk

Bij de koop van een huis komt veel papierwerk kijken. (Voorlopige) koopakte, lijst van zaken, notariële akte, nota van afrekening, etc. Worden uw rechten voldoende en op de juiste manier gewaarborgd? Als uw aankoopmakelaar zorgen we voor zorgvuldige vastlegging en vlekkeloze afhandeling.

Aankoop van een huis | Aankoopmakelaar | Winkel & Buis makelaars en taxateurs in Egmond aan Zee
Laten we beginnen

Op naar een (nieuw) huis!

Begin ook met succesvol aankopen. Neem vandaag nog contact met ons op. Misschien heeft u al een geschikt huis of appartement te koop zien staan in Egmond aan Zee, misschien start uw zoektocht vandaag. Schakel in ieder geval uw eigen aankoopmakelaar in. Wij maken voor u het verschil!

Contact opnemen
Feedback

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“Andreas is een ervaren makelaar, hij heeft ons zeer goed geholpen met de aankoop van ons huis.

We konden de woning door zijn onderhandelingen met de verkoopmakelaar en verkoper daardoor voor een gunstige prijs kopen.

Ook gaf hij duidelijke adviezen met betrekking tot de technische keuring en heeft hij ons de juiste kant op gewezen om het financiële plaatje snel rond te kunnen krijgen.

Kortom, alles bij elkaar een hele prettige ervaring.”

Iepenlaan 18, Alkmaar Aankoop

Feedback

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“We hadden al langer contact met Andreas en toen er een mooi appartement op ons pad kwam was het “logisch” om hem om advies te vragen. Resultaat ? Wij hebben nu een mooi appartement.”

Dr Wiardi Beckmanlaan, Egmond aan Zee Aankoop

Neem contact op

    Nieuwsbrief

    Gratis zoekopdracht

      Bezichtiging plannen

      Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op