Recreatiewoningen kopen en verkopen | Winkel & Buis makelaars en taxateurs
Onze kennis, uw voordeel

Verkopen van uw recreatiewoning

Het verkopen van recreatiewoningen is uitgegroeid tot een waar specialisme binnen ons kantoor. De markt kennen we als geen ander. Uw voordeel: Beter resultaat en een vlekkeloos proces.

Afspraak maken
Al sinds 1986

Recreatiewoning-makelaar

Sinds de start van -toen nog- Winkel Makelaardij in 1986, worden de meeste recreatiewoningen en tweede woningen in Egmond via ons kantoor verkocht. Inmiddels hebben we een unieke hoeveelheid kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van de recreatiewoning-markt. Deze markt kennen we als geen ander.

Ook voor het verkopen van een recreatiewoning of tweede woning, maken we een Winkel & Buis verkoopplan. Een verkoopplan op maat. Toegesneden op uw situatie en uw woning. Wilt u meer weten? Neem direct contact met ons op!

Contact opnemen
Recreatiewoningen kopen en verkopen | Winkel & Buis makelaars en taxateurs
Recreatiewoningen kopen en verkopen | Winkel & Buis makelaars en taxateurs
Unieke recreatiewoningen

Egmond aan Zee

De omgeving van Egmond aan Zee biedt volop mogelijkheden tot recreatie. Van het strand en de Egmondse duinen, tot een gezellige en sfeervolle dorpskern met een authentiek karakter. Er worden jaarlijks veel verschillende evenementen gehouden waardoor er altijd iets te beleven valt.

Als centrale uitvalsbasis voor uitstapjes in de regio is Egmond aan Zee de ideale omgeving voor een tweede woning of recreatiewoning. Wilt u meer weten over de omgeving? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van recreatiewoningen?

Neem vrijblijvend contact op
Referenties

Onze klanten aan het woord

“Wij zijn uitermate tevreden over de samenwerking met Winkel en Buis makelaars bij de verkoop van onze recreatiewoning. Volledig open en transparant en geen onverwachte kleine lettertjes.

Goed advies om de verkoopwaarde te verhogen door wat voorbereidende zaken, en snel tot een goede waardebepaling en overeenkomst gekomen.

De goede kennis van de lokale markt heeft daar zeker aan bijgedragen. De verkoop van de woning is professioneel en bijzonder snel uitgevoerd.”

Driehuizerweg 8-306, Egmond aan den Hoef Verkoop

Neem contact op

    Nieuwsbrief

    Gratis zoekopdracht

      Bezichtiging plannen

      Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op