Onze kennis, uw voordeel

Verkopen van uw recreatiewoning

Het verkopen van recreatiewoningen is uitgegroeid tot een waar specialisme binnen ons kantoor. De markt kennen we als geen ander. Uw voordeel: Beter resultaat en een vlekkeloos proces.

Afspraak maken
Sinds 1986

Toonaangevend

Sinds de start van -toen nog- Winkel Makelaardij in 1986, worden de meeste recreatie- en tweede woningen in Egmond via ons kantoor verkocht. Inmiddels hebben we een unieke hoeveelheid kennis en ervaring opgebouwd op dit gebied. De markt kennen we als geen ander.

Ook voor het verkopen van een recreatie- of tweede woning, maken we een verkoopplan. Een verkoopplan op maat. Toegesneden op uw situatie en uw woning. Meer weten? Neem direct contact met ons op!

Contact opnemen

“Wij zijn uitermate tevreden over de samenwerking met Winkel en Buis makelaars bij de verkoop van onze recreatiewoning. Volledig open en transparant en geen onverwachte kleine lettertjes.

Goed advies om de verkoopwaarde te verhogen door wat voorbereidende zaken, en snel tot een goede waardebepaling en overeenkomst gekomen.

De goede kennis van de lokale markt heeft daar zeker aan bijgedragen. De verkoop van de woning is professioneel en bijzonder snel uitgevoerd.”

Driehuizerweg 8-306, Egmond aan den Hoef Verkoop

Neem contact op

    Nieuwsbrief

    Gratis zoekopdracht

      Bezichting plannen

      Zo goed mogelijk verkopen